Vraagteken

‘Hoe doe je dat dan, dat hybride werken?’

De terugkeer van medewerkers naar kantoor is begonnen. Organisaties maken op dit moment keuzes over de balans tussen werken vanuit huis, kantoor of elders. Nu zij zien dat een aanzienlijk aantal van hun medewerkers de wens heeft om ‘hybride te werken’ is voor hen de vraag ontstaan: maar hoe doe je dat dan, dat hybride werken? Hoe kunnen onze teams zelf het hybride werken optimaal vormgeven? Hoe maken zij nieuwe hybride werkafspraken met elkaar? Welke vaardigheden hebben ze hiervoor nodig? Hoe kiezen ze de juiste hybride werkplek of gaan ze hybride overleggen? De Ditox hybride werken app zorgt ervoor dat teams, managers en medewerkers dit zelf kunnen realiseren en beantwoord al de hierboven gestelde vragen op het gebied van hybride werken.

Veranderd gedrag, lagere kosten en toegenomen productiviteit

De Ditox hybride werken app realiseert een gedragsverandering vanuit een integrale aanpak (bricks, bytes, behavior) en verankert daadwerkelijk het hybride werken binnen uw teams.

Dit alles zonder de inzet van vaak langdurige en kostbare consultancy-, development- en trainingstrajecten. Hiervoor gebruikt de app, dat volledig geïntegreerd is in Microsoft Teams, een mix van blended learning, video content en e-coaching.

Ditox_animatie-18

Hogere businesswaarde, slimme productiviteit, minder frustratie en lagere kosten

De Ditox app betreft een unieke ‘full-service, op PROSCI gebaseerde’ adoptie en veranderaanpak met DIY (Do It Yourself) elementen voor het daadwerkelijk laten landen van slim en veilig werken binnen uw bedrijf. Dit alles zonder de inzet van vaak langdurige of kostbare consultancy trajecten. Hiervoor gebruikt de app, dat volledig geïntegreerd is in Microsoft Teams, een mix van online instrumenten zoals bijvoorbeeld gamificatie, video content, online learning en e-coaching.

Ditox_animatie-10

Directe aansluiting van hybride werken op de dagelijkse werkzaamheden en processen

De Ditox app helpt teams in organisaties om op de juiste wijze te experimenteren met het nieuwe ritme van hybride werken. Met de app worden zij o.a. ondersteund in het concretiseren van hybride werken op teamniveau en het maken van hybride werkafspraken met het team. Maar ook in het opdoen van de vaardigheden (inclusief digitaal) voor hybride overleg, hybride werkplek keuze, hybride communiceren en hybride werken met externen. Ieder teamlid doorloopt de app individueel, waarna de teammanager vervolgens een aantal vaste onderwerpen bespreekt waar het team gezamenlijk afspraken over maakt.

Het team experimenteert zelf, tenzij…

De hybride werken app is zo opgezet dat teams zelf een gemeenschappelijke visie kunnen creëren op hoe hybride werken er voor hun in de praktijk uitziet, zonder tussenkomst van mensen buiten het team. De team manager zelf is verantwoordelijk voor de begeleiding van het team en het vastleggen van de resultaten. Mocht een team manager toch een hulplijn in willen roepen, dan kan hij of zij gebruik maken van ervaren e-coaches of een train-de-trainer programma, dat teams begeleidt om hybride werken optimaal vorm te geven.

Ditox_animatie-12

De Ditox App is er voor iedereen

De Ditox App is beschikbaar voor grote, middelgrote en kleine organisaties in zowel de publieke als private sector. Tevens is het platform beschikbaar voor Microsoft partners die een schaalbare, uitvoerbare en betaalbare adoptie en verandermanagement dienst willen aanbieden aan hun klanten. Daarnaast is het mogelijk dat partners vanuit het platform hun eigen additionele diensten aanbieden aan klanten.