De toepassing van generative AI (kortweg GenAI) binnen organisaties is in opkomst en terecht. Het versnelt en verbetert de prestaties van medewerkers enorm. Maar hoe GenAI toe te passen in jouw organisatie? Welke werkprocessen lenen zich er het best voor en hoe zorg ik dat het omarmd wordt door de medewerkers?

Ditox biedt diverse mogelijkheden om GenAI ook binnen jouw organisatie te integreren. Lees hieronder hoe we te werk gaan, welke diensten we bieden en hoe je kunt starten. Ga voor de succesvolle integratie van GenAI binnen jouw organisatie, ga voor Ditox. 

Hoe gaan we te werk?

Combineer de sterke punten van Generative AI met die van uw medewerkers. Kies voor ‘hybride intelligentie’. 

Met oog voor de specifieke kenmerken van organisaties, teams en medewerkers introduceren en begeleiden we de invoer van GenAI-toepassingen. We kijken samen naar de meest optimale samenwerking tussen mens en machine, oftewel ‘hybride intelligentie’, waarin we de sterke punten van GenAI met die van de medewerkers combineren (en dus niet vervangen). De wijze waarop GenAI het beste toegepast kan worden in uw werkprocessen staat daarbij centraal.

Het maakt daarbij niet uit of uw organisatie nieuw is in de wereld van GenAI of hier al ervaring in heeft. De toepassingen van Ditox zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoering en zgn ‘hybride intelligentie’ naar een hoger plan worden gebracht.

De GenAI Kickstart

De GenAI Kickstart (ontwikkeld door Ditox), is er op gericht geschikte GenAI-toepassingen te vinden die passen bij uw organisatie. De kern van onze aanpak is mensgedreven en dusdanig ontworpen dat het volledig geïntegreerd wordt met uw bedrijfsprocessen en aangepast aan de specifieke behoeften en wensen uw medewerkers.

Voordelen

  • Een snelle en/of op maat gemaakte implementatie van een zakelijke GenAI-oplossing op uw bestaande omgeving, inclusief de benodigde veiligheidscriteria, verandermanagement en data die binnen uw omgeving blijft.
  • Een heldere visie op GenAI, doorvertaald naar uw werkprocessen en vervolgens verpakt in al dan niet op maat gemaakte (toekomstige) generatieve AI-dienst.
  • Een mensgerichte verandermanagent aanpak voor een soepele overgang en adoptie naar deze nieuwe manier van werken met GenAI.

Ontdek de mogelijkheden van GenAI

Neem contact op en breng ook uw organisatie in 4 stappen naar concrete GenAI-oplossingen. Oplossingen die direct aansluiten op uw organisatievisie, bedrijfsprocessen en medewerkers. Maak gebruik van ons GenAI kickstart programma om uw organisatie snel en vanuit een zichzelf bewezen aanpak kennis te laten maken met de voordelen die GenAI voor uw organisatie te bieden heeft. Aan het einde van de 4 stappen heeft u de beschikking over uw eigen GenAI-oplossing, volledig gehost binnen uw eigen veilige omgeving.

Laten we samen de mogelijkheden verkennen en uw organisatie naar nieuwe hoogten tillen.

Neem contact op door te bellen met Mark Meerbeek (06-10402920) of Bob Lei (06-29076947), of stuur een e-mail naar info@ditox.nl.