Klantcase Vecozo

“Samen met Ditox hebben we een compleet integraal project, waarin de zogeheten Bricks, Bytes, Behavior en Belonging bij elkaar komen, uitgevoerd.

Vecozo wil opdrachtgevers en zorgaanbieders veilig en efficiënt laten samenwerken, snel, eenvoudig en op elk moment. Daarvoor maakt Vecozo zich sterk met een gezonde ambitie, hoog kwaliteitsbesef en fundamentele nieuwsgierigheid.

Bij Vecozo werken op dit moment ruim 250 medewerkers. Ze zijn werkzaam bij diverse afdelingen, zoals IT, Support & Administratie en Functioneel beheer.

Voor Vecozo, een softwarebedrijf dat werkt voor diverse verzekeraars, hebben we de berekening gemaakt van hoeveel werkplekken, vergaderruimtes en sociale ruimtes zij nodig hebben in een hybride werken situatie en hebben we een workshop verzorgd voor het leidinggevend kader hoe zij het beste leiding kunnen geven in een hybride setting.  

In een vervolgtraject werken we samen met Vecozo en onze werkplekpartners aan de opzet van een nieuw hybride werken huisvestingsconcept. Dit betreft het totale proces van het voorlopig ontwerp tot aan de bouwvoorbereiding en bouw project coördinatie. Daarnaast begeleiden we de organisatie met het verander- en programmanagement naar het hybride werken. Een compleet integraal project waarin de zogeheten Bricks, Bytes, Behavior en Belonging bij elkaar komen.  

Start van project 1 was augustus 2021. Duur betrof 3 maanden, Opdrachtgever was de Directie met de HR Directeur als contactpersoon. 

Start van project 2 was augustus 2022, project loopt nog, Opdrachtgever is de Directie met de HR Directeur als contactpersoon. 

pil-logo