OVER ONS

Ditox is een startup, opgericht in 2019, met de ervaring van een corporate organisatie. Een onderneming waar het ondersteunen van organisaties bij het definiëren en implementeren van andere manieren van werken (denk aan hybride werken, het nieuwe werken, online werken en werkplektransformatie) in het DNA verweven zit. Onze Ditox-collega’s hebben al veel mooie projecten mogen doen op het gebied van hybride werken, het nieuwe werken en de verandering van de manier van werken en daaraan gerelateerde cultuur en gedrag.

Als Ditox hebben wij een droom: dat ieder werkend persoon een werkplek in de breedste zin van het woord krijgt, die hij of zij waardeert en die waarde toevoegt aan de organisatie als geheel. Eerder zijn wij niet tevreden!

pil-logo

Ditox maakt werk van veranderen, verandert (samen)werken.

De implementatie van andere manieren van werk is echter geen doel op zich. Vanuit onze twintigjarige ervaring leveren wij met onze dienstverlening een bijdrage aan het behalen van organisatiedoelstellingen, zoals het aantrekken en behouden van talent, CO2-reductie, een hoger welzijn van medewerkers, proces- en kostenoptimalisatie, et cetera.

Dit veranderen en optimaal functioneren van nieuwe manieren van werk doen we vanuit een authentieke en onderscheidende aanpak waarin de mens centraal staat.

Ditox brengt deze mens met de organisatie en werkprocessen in balans zodat u vol vertrouwen de volgende stap naar een nieuwe manier van werken kan nemen. Met als resultaat een verbeterde samenwerking en toegenomen productiviteit, plus werkgeluk voor de medewerkers en het behalen van uw culturele- en strategische doelen voor de organisatie.

pil-logo

Maar wat is Ditox en waar staat het voor?

Ditox is afgeleid van het woord Detox. Detoxen is een ander woord voor reinigen, je ontdoen van overtollige ballast of schoonmaken. Vandaar dat we een pil als logo hebben genomen. 

Sinds Covid-19 worden werkplekken overspoeld met nieuwe kantoorconcepten, slimme apps en software. Als dit niet goed wordt begeleid of niet voldoet aan de wensen, leidt dit bij medewerkers tot frustratie, inefficiëntie en onzekerheid. De organisatie benut niet haar menselijk kapitaal en hybride werkplek gerelateerde investeringen blijken weggegooid geld.

Audit
pil-logo

BIJSLUITER – Werken met Ditox heeft de volgende bijwerkingen:

  • Hybride werken, werkplekverandering en werken vanuit de mens zit in ons DNA.
  • U krijgt de flexibiliteit van een startup gecombineerd met de ervaring van een corporate organisatie.
  • Bij een te hoge dosis, implementeren we verandering in overzichtelijke stappen.
  • Aspecten als werkafspraken, flexibele werkplek, leiderschap, mobiliteit, vitaliteit, generatieverschillen en/of digitale vaardigheden zitten ook in het recept.
  • We worden onderdeel van een integraal team.
  • Voorkomen is beter dan genezen. We zorgen ervoor dat medewerkers binding krijgen met de hybride werkplek en toekomstige veranderingen aankunnen.
pil-logo

Onze referenties