Ditox is een startup met de ervaring van een corporate organisatie. Een startup waar hybride werken, werkplektransformatie en werken met mensen in het DNA verweven zit. Onze Ditox collega’s hebben al veel mooie projecten mogen doen op het gebied van hybride werken en de adoptie en verandering van de (digitale) werkplek.

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Is hybride werken en werkplektransformatie jouw passie? Bekijk dan onze openstaande vacatures en stuur ons jouw cv op.

Openstaande vacatures

Vacature Strategie Consultant Hybride Werken

Minimaal 24 uur per week

Als Strategie Consultant zorg jij ervoor dat onze klanten alles uit het hybride werken halen. Je ondersteunt bij het komen tot een hybride werken visie waarin Mens, Plaats, Technologie, Duurzaamheid, Welzijn en Mobiliteit een belangrijk onderdeel van uitmaken. Samen met het klantteam en Ditox collega’s zorg je ervoor dat deze visie land bij zowel medewerkers als management. Je komt met een programma, plan van aanpak en veranderstrategie om hybride werken voor hen tot een succes te maken. Hier weet jij jouw stakeholders in mee te nemen en te verbinden en een verandering van gedrag te bewerkstelligen.

Meer informatie over deze vacature

Vacature Adoptie- & Veranderconsultant Hybride Werken

Minimaal 24 uur per week

Als Adoptie- en veranderconsultant zorg jij ervoor dat onze klanten alles uit hun hybride werkplek halen. Je ondersteunt bij het optimaliseren van hun hybride werkprocessen zoals bijvoorbeeld hybride vergaderen en adviseert hoe technologieën als Microsoft 365 hier het beste op aansluiten. Samen met het klantteam en Ditox collega’s richt je het hybride werkenlandschap in. Je weet hierbij doelgroepen te identificeren en gedrag te analyseren. Op basis hiervan neem je besluiten om de klant zo goed mogelijk te helpen. Hier weet jij jouw stakeholders te mee te nemen en te verbinden.

Meer informatie over deze vacature